ŽIVLJENJE BREZ STRESA.

 • TRANSCENDENTALNA MEDITACIJA: RAZLOGI ZA VADBO

   

  - Razvije zdravo, samo-uresničeno osebnost
  - Učinkovito odstrani strese, napetosti ter utrujenost
  - Razvije notranjo gotovost in stabilnost
  - Razvije jasno, urejeno in zbrano mišljenje
  - Močno (za 50 - 90%) izboljša zdravje in počutje
  - Razvije inteligentnost, ustvarjalnost in umske sposobnosti
  - Izboljša sposobnost komunikacije in razvije sposobnost pristnih medčloveških odnosov
  - Razvija osebnostno integracijo, čustveno zrelost in notranjo stabilnost
  - Razvije samo-spoštovanje ter sposobnost prilagodljivega odziva na izzive
  - Pomaga pri odvajanju od kajenja, alkohola, kave, poživil
  - Uravnoteži telesno težo
  - Odstrani strah, tesnobo, bojazljivost in nemir
  - Izboljša spomin, reakcijski čas ter psiho-motorično koordinacijo
  - Poveča samozavest in sposobnost nastopanja v javnosti
  - Upočasnjuje proces staranja ter pomlajuje organizem
  - Poveča energijo in vitalnost
  - Daje zadovoljstvo, srečo in pozitivno naravnanost

 • NOTRANJA UMIRJENOST

   

  meditacijaV zgolj nekaj minutah vadbe Transcendentalne meditacije se pojavi izjemno globok buden počitek, ki je nekajkrat globlji kot celo v najglobljem nočnem spancu.

  Umska in telesna aktivnost se umirita in pojavi se prijetno stanje umirjene budne sproščenosti - stanje budnega počitka, ki je mnogo globlji kot celo v najglobljem nočnem spancu.

  Ta zelo globok počitek nas osveži, napolni z energijo ter odpravi strese, napetosti, skrbi in utrujenost. Zato se z vadbo Transcendentalne meditacije močno izboljšata naše zdravje in počutje.

 • RAZVIJTE POZITIVNO NARAVNANOST

   

  Več kot 600 znanstvenih raziskav kaže, da redna vadba Transcendentalne meditacije revitalizira telo, osveži um ter nas pripravi na uspešno in dinamično aktivnost. Transcendentalna meditacija povečuje ustvarjalnost, inteligenco,energijo ter izboljša zdravje.

  Hkrati Transcendentalna meditacija razvija trdno in samo-uresničeno osebnost. Ker se po vadbi Transcendentalne meditacije počutimo manj napeti, se izboljšajo medčloveški odnosi v družini, s prijatelji, znanci, strankami in sodelavci.

 • ŽIVLJENJE BREZ STRESA

   

  nasmehS tem, ko odstranjuje blokade stresov in napetosti, nam Transcendentalna meditacija v vsakdanjem življenju omogoča bolj učinkovito reševanje problemov, uresničevanje ciljev in obvladovanje stresnih situacij.

  Učinke začutimo že v prvih dneh vadbe in ni treba čakati mesece ali leta, da bi opazili spremembe.

  Učinki redne vadbe Transcendentalne meditacije se s časom kopičijo, zato je tehnika Transcendentalne meditacije metoda, ki jo s pridom uporabljamo celo življenje.

 • PREIZKUŠENA IN RAZISKANA

   

  Od leta 1970 je bilo na preko 200 univerzah, institutih ter različnih raziskovalnih ustanovah po vsem svetu opravljenih že več kot 600 znanstvenih raziskav o učinkih tehnike Transcendentalne meditacije. Tako temeljito in obširno ni raziskana nobena druga metoda, program ali tehnika.

  V zadnjih 30 letih je bil program Transcendentalne meditacije uspešno vpeljan v številne institucije po vsem svetu: v velika in mala podjetja, v šole, bolnice, policijo, vojsko, letalstvo, multinacionalne korporacije, zapore... Transcendentalna meditacija pomeni vlaganje časa in sredstev v metodo, ki je na vseh koncih sveta v zadnjih 45 letih že pokazala svojo izjemno učinkovitost.