VEČJA USTVARJALNOST

 • BI RADI IMELI BOLJŠE IDEJE?

   

  Dejstvo, da se je po izvajanju tehnike Transcendentalne meditacije skrajšal reakcijski čas, kaže na povečano budnost, izboljšano koordinacijo duha in telesa ter povečano učinkovitost percepcije in motorike. Prav tako se je močno izboljšala zmožnost razločevanja majhnih razlik v dolžini dveh zvočnih tonov, kar pomeni, da globok počitek, dosežen s tehniko Transcendentalne meditacije, zmanjša "šum" v živčnem sistemu ter s tem izboljša sposobnost predelovanja (procesiranja) informacij.

  Vse te raziskave kažejo, da Transcendentalna meditacija razvija ves človekov potencial in nam dajejo slutiti, kakšne so človekove zmožnosti, kadar deluje brez blokad stresa, ki organizmu onemogočajo poln razvoj in izraz njegovih sposobnosti!

Transcendentalna meditacija poveča ustvarjalnost

 

 • IMEJTE NAJBOLJŠE IDEJE!

   

  Kolikokrat ste brezupno poskušali nekaj ustvariti, ideje pa kar niso hotele priti? Transcendentalna meditacija vam omogoči stik z globljimi plastmi zavesti, kjer je mnogo več ustvarjalnosti, idej ter intuicije. Vse kar potrebujete je le metoda, ki vam omogoči stik s temi notranjimi, ustvarjalnimi plastmi!