RAZVIJTE NOTRANJI MIR.

 • TRANSCENDENTALNA MEDITACIJA - KAKO SE JE NAUČIM?

  Transcendentalna meditacija

  Transcendentalna meditacija je zelo prijetna metoda meditacije. Nauči se je vsakdo, ne glede na spol, starost, poklic ali življenjske navade. Je zelo lahka in prijetna za vadbo!

  Že na samem tečaju večina tečajnikov zlahka izkusi stanje popolne notranje umirjenosti. Tradicionalno se to stanje imenuje samadhi (čisto, povsem umirjeno stanje zavesti, stanje čiste Enosti).

  Če pri drugih metodah potrebujete več let vadbe in truda, da morda le občasno doživite to izkušnjo, pa jo Transcendentalna meditacija da že od samega začetka, že v prvih dneh vadbe!

  Raziskave kažejo, da se med Transcendentalno meditacijo pojavijo edinstvene spremembe v delovanju možganov, ki jih sicer ne izmerimo pri nobeni drugi metodi.

 • TEČAJ TRANSCENDENTALNE MEDITACIJE

   

  Vam nenehno primanjkuje časa? Transcendentalna meditacija je metoda, ki se je zelo hitro naučite in jo že po drugem dnevu tečaja začnete sami uporabljati. Da se je naučite, potrebujete le 6 dni po približno dve uri na dan. Dobrodejne učinke začutite že takoj! Ni vam treba mesece ali leta nenehno hoditi na predavanja, terapije ali tečaj, da bi jo obvladali ter imeli koristi od nje.

  Da bi se Transcendentalno meditacijo naučili in vadili, ni potrebno spremeniti življenjskih ali prehrambenih navad. Spremembe ne bolje se pojavijo same, kot posledica vadbe, ne pa posledica kakršnihkoli na silo vrinjenih pravil življenja. Zato je primerna prav za vsakogar!

  Ali se želite naučiti klinično preverjene, izjemno učinkovite metode meditacije? Vas zanima, kako se lahko izognete slabemu počutju, stresu ter boleznim? Vas zanima, kako lahko razvijete višja stanja zavesti?

  Za prijavo na tečaj TM v Ljubljani kliknite tukaj!

  Tečaji se spet lahko izvajajo tudi za udeležence iz drugih občin.

  Število udeležencev je zaradi vladnega odloka omejeno na 9 oseb. Razdalja med udeleženci v skupini sicer znaša 2-4 metre. Prostor in predmete v njem redno razkužujemo, na voljo pa imate razkužila za roke.